Endring i Bloggen

Ja... da har det skjedd en endring her.

3 gode grunner:

1: Det er mer en nok av stresset mamma og hverdagen med rot blogger. Jeg er ikke unik her, jeg er som alle andre mødre som glemmer ting, roter og stresser.

2: Jeg syntes det ble tungt og kjedelig å finne de hverdagslige og lite inspirerende tingene i livet som jeg må skrive om og vinkle for at det skal være interessant å lese. da vill jeg heller skrive om noe jeg er lidenskapelig opptatt av og som engasjerer meg.

3: Dyr. Bare det er grunn nok til å lage en egen blogg.

Jeg har heller valgt å gå for noe som føles naturlig ut, og som gjør at jeg kan skrive og fokusere på det som gjør meg glad.

Ungene mine tar like stor glede av dyrelivet og jeg mener det lærer dem empati, ansvar og omsorg å vokse opp med dyr rundt seg.

Sambo stakkars deler ikke entusiasmen, men henger da på enda så jeg tror ikke han går noe sted før det står en hest på tunet.

Vil dele noen vakre øyeblikk med dere

  

4 kommentarer

Lillian

10.04.2017 kl.15:19

Hva skulle en gjort med livet sitt om enn ikke hadde en firbeint venn eller en tobeint med vinger? Dyr er en stor del av det som gir livet mening...

Dyrehuset

10.04.2017 kl.15:54

Lillian: Så sant. Er mye glede i dyrene og jeg kunne ikke vært foruten

Nora Piscopo

10.04.2017 kl.15:49

Så flotte bilder! Ha en fin mandag :)

Dyrehuset

10.04.2017 kl.15:53

Nora Piscopo: tusen takk :D og god påske

Skriv en ny kommentar

Dyrehuset

Dyrehuset

31, Bergen

Jeg er en halvgal småbarnsmor som ikke ser begrensninger, bare muligheter. Som aldri ser et glass for fullt, bare halvfullt, det er aldri nok, bare plass til mer, og hjertet er rommet som aldri kan fylles. Elsker dyr, og vokst opp på gård. Når drømmen om stort hus med hage ble oppfylt ble det også plass til flere dyr. Jeg har jobbet på dyreklinikk, dyrebutikk, hunde pensjonat, utdannet hundeinstruktør, dyrebeskyttelsen, noah, og vært i en del styrer som omhandler dyr. Har hatt kanin, marsvin, hamster, katt, hund, høns, fisk, rotte, pinnsvin, røyskatt, vaktel, måke, skjære, trost, ekorn, mus, og noen til ;-) Pr i dag er huset fylt med en hund, to katter, 7 vaktler, 5 høner, ca 30 akvarium, en mann, to unger og meg.

Kategorier

Arkiv

hits