Utakknemlig drittsekk

Det er en ting å være uten badet. Det er noe man har forberedt seg på. Du vet at både du og unger kommer til å stinke parmaskinke i noen uker.

Du vet at eldste på 4 må avvennes potten igjen og sure bleier må kastes på kjøkkenet. Du vet at tannpuss skjer over oppvasken og at du må tisse i kjelleren hvor det er ISKALDT og du kjenner at høna di blir pingvin.

Men jeg var ikke forberedt på å miste vannet i hele går :P

Den ene dagen i uken jeg har fri slik at jeg kunne vaske litt, bytte vann på akvarium, lage noe god mat osv... da er vi tom for vann.

Dette er 4. gangen på 10 mnd området er i tørke.

Du vet ikke hva tørste er før det ikke kommer vann fra kranen. Halsen skrumpet inn til en kvist og tungen peilet etter fuktighet mellom tennene.

Vi måtte ut av huset, det var ikke levelig.

Svigers var redningen.

Vi dro dit og badet i badekaret, jeg og unga. Da ble vi rene og hydrerte.

Jeg fikk tid til å slarve over vår ulykke over en kopp kaffe da min svigermors mann sa: Du vet at dere er tomme for vann pga en husbrann lenger ned i gaten?

Det var da det slo meg. At jeg er en utakknemlig drittsekk. Jeg klager på at jeg mangler vann i springen. Bor i Bergen hvor det regner 24/7, hus og to biler, friske og raske alle mann, frys, 2 kjøleskap og matbod er fulle. men luksusen over kaffevann og muligheten til å skylle ned driten sin er borte.

Da lever vi egentlig alt for godt i dag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dyrehuset

Dyrehuset

31, Bergen

Jeg er en halvgal småbarnsmor som ikke ser begrensninger, bare muligheter. Som aldri ser et glass for fullt, bare halvfullt, det er aldri nok, bare plass til mer, og hjertet er rommet som aldri kan fylles. Elsker dyr, og vokst opp på gård. Når drømmen om stort hus med hage ble oppfylt ble det også plass til flere dyr. Jeg har jobbet på dyreklinikk, dyrebutikk, hunde pensjonat, utdannet hundeinstruktør, dyrebeskyttelsen, noah, og vært i en del styrer som omhandler dyr. Har hatt kanin, marsvin, hamster, katt, hund, høns, fisk, rotte, pinnsvin, røyskatt, vaktel, måke, skjære, trost, ekorn, mus, og noen til ;-) Pr i dag er huset fylt med en hund, to katter, 7 vaktler, 5 høner, ca 30 akvarium, en mann, to unger og meg.

Kategorier

Arkiv

hits