Knust snegle hjerte

I dag var det ikke gøy å være mamma.

Datter mi på 4,5 måtte ta farvel med Anna og Elsa. Hennes to afrikanske kjempesnegler (achatina reticulata albino)

Hun har hatt mye glede av de og de har lært henne mye. Men etter jeg gikk ut i jobb igjen kjenner jeg at jeg har ikke hatt tid og har hatt dårlig samvittighet ovenfor de.

Så jeg har valgt å gi de til noen jeg tror kan gi de et bedre liv.

De har ikke lidd her, fått alt de trenger og krever. Men jeg liker ikke ha dyr (uansett hvilket) som bare står til pynt.

Det var hjerteskjærende å se hvordan hun holdt dem og gråt mens hun kysset og klemte på sneglene sine. Hvisket at hun aldri vil glemme de, elsker de og at de må ha det fint.

Så at man ikke kan bli glad i en snegle har vi motbevist. Hun vil nok få nye når hun er gammel nok til å stelle selv med de. Men mor har nok selv med 30 akvarium, hund, katt og snart vaktler.

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dyrehuset

Dyrehuset

31, Bergen

Jeg er en halvgal småbarnsmor som ikke ser begrensninger, bare muligheter. Som aldri ser et glass for fullt, bare halvfullt, det er aldri nok, bare plass til mer, og hjertet er rommet som aldri kan fylles. Elsker dyr, og vokst opp på gård. Når drømmen om stort hus med hage ble oppfylt ble det også plass til flere dyr. Jeg har jobbet på dyreklinikk, dyrebutikk, hunde pensjonat, utdannet hundeinstruktør, dyrebeskyttelsen, noah, og vært i en del styrer som omhandler dyr. Har hatt kanin, marsvin, hamster, katt, hund, høns, fisk, rotte, pinnsvin, røyskatt, vaktel, måke, skjære, trost, ekorn, mus, og noen til ;-) Pr i dag er huset fylt med en hund, to katter, 7 vaktler, 5 høner, ca 30 akvarium, en mann, to unger og meg.

Kategorier

Arkiv

hits