Dette er ikke en matblogg, men jeg må få skryte litt

Jeg har som sagt en instragram jeg skal bruke til matbilder, men i går lagde jeg den beste pizzaen jeg har smakt.

Pizza 1: Pizzabunn (enkel oppskrift uten hokkus pokkus) hjemmelaget pizzasaus (koke hermetisk tomat med løk, hvitløk, oregano, salt, basilikum og pepper)

Topping er fersk mozzarella og rødløk. stekes i ovnen og drysses med ruccolasalat og spekeskinke.Pizza 2: Samme bunn og saus, topping er pepperbiff, rødløk, sjampinjong og parmesan ost.Dette var sykt godt etter en senvakt på jobb

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dyrehuset

Dyrehuset

31, Bergen

Jeg er en halvgal småbarnsmor som ikke ser begrensninger, bare muligheter. Som aldri ser et glass for fullt, bare halvfullt, det er aldri nok, bare plass til mer, og hjertet er rommet som aldri kan fylles. Elsker dyr, og vokst opp på gård. Når drømmen om stort hus med hage ble oppfylt ble det også plass til flere dyr. Jeg har jobbet på dyreklinikk, dyrebutikk, hunde pensjonat, utdannet hundeinstruktør, dyrebeskyttelsen, noah, og vært i en del styrer som omhandler dyr. Har hatt kanin, marsvin, hamster, katt, hund, høns, fisk, rotte, pinnsvin, røyskatt, vaktel, måke, skjære, trost, ekorn, mus, og noen til ;-) Pr i dag er huset fylt med en hund, to katter, 7 vaktler, 5 høner, ca 30 akvarium, en mann, to unger og meg.

Kategorier

Arkiv

hits