"Helgen"

Om man kan kalle det helg å kun ha fri på søndag.
 

Men jeg fikk da gjort en del denne ene fridagen.

Det var fint vær ute. (dette er kind of a big deal her i Bergen)

 Så mens naboen satt ute og hygget seg, folk postet bilder av grilling og turer, benyttet jeg anledningen til å plukke hundemøkk og klargjøre området som skal bli hundegård.

 


 

På kvelden fikk jeg og sambo brukt litt tid sammen på flisene på badet.

Vi skal pusse opp så vi må rive det selv.

Men den første setningen høres så mye mer romantisk ut og passer seg best som en status på facebook ;-)

 

 

Ellers har jeg kost meg med trolldeig og maling med ungene. Jeg må innrømme at jeg ikke viste at jeg hadde et naturtalent for dette. Laget en flott frodig dame til en kamerat av sambo. 

Uken er i gang med jobb til lørdag, før jeg har en fridag igjen. Arbeidet på badet starter onsdag og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å slippe å dusje håret i vasken, pusse tenner på kjøkkenet og tisse under trappen.

(ser ut som om jeg har skjegg) 

Nå tenkte du sikkert litt på den siste der, men det stemmer.

Vi har en do under trappen vi.

Kan ta bilde om dere vil se...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dyrehuset

Dyrehuset

31, Bergen

Jeg er en halvgal småbarnsmor som ikke ser begrensninger, bare muligheter. Som aldri ser et glass for fullt, bare halvfullt, det er aldri nok, bare plass til mer, og hjertet er rommet som aldri kan fylles. Elsker dyr, og vokst opp på gård. Når drømmen om stort hus med hage ble oppfylt ble det også plass til flere dyr. Jeg har jobbet på dyreklinikk, dyrebutikk, hunde pensjonat, utdannet hundeinstruktør, dyrebeskyttelsen, noah, og vært i en del styrer som omhandler dyr. Har hatt kanin, marsvin, hamster, katt, hund, høns, fisk, rotte, pinnsvin, røyskatt, vaktel, måke, skjære, trost, ekorn, mus, og noen til ;-) Pr i dag er huset fylt med en hund, to katter, 7 vaktler, 5 høner, ca 30 akvarium, en mann, to unger og meg.

Kategorier

Arkiv

hits